top of page

DUO TRAINING

977A1F54-1C51-481A-842A-3D11E2AAB4B4.png

HEB JE MEER PLEZIER ALS JE SAMEN TRAINT? DAT SNAPPEN WIJ! DAAROM BIEDEN WE OOK DUO TRAININGEN AAN.

C372AD0F-691C-4A24-97D5-55583BF97ECF.jpe

SAMEN SPORTEN IS LEUKER!

Haal jij meer plezier en motivatie uit je training als je samen sport met je vriend, vriendin of partner? Ben je op zoek naar een voordeligere optie dan personal training? Of sport je al samen, maar willen jullie begeleiding in veilig en doelgericht sporten? Kies dan voor een duotraining. 

 

Bij het kennismakingsgesprek kijken we naar jullie gezamenlijke doelstellingen en wensen, waar jullie vervolgens tijdens de trainingen samen aan gaan werken. Daarbij zorgt jullie personal trainer voor gevarieerde oefeningen waarmee jullie je kracht, conditie en balans gaan verbeteren.

STUDIE

PERSOONLIJKE COACHING

Jouw lijf functioneert anders dan dat van je vriend(in) of partner en dat snappen wij. Daarom kijkt de trainer ook in de duotraining naar ieders individuele vermogen en niveau op dat moment. Zo kan het zijn dat je in dezelfde ruimte traint (of buiten), maar dat je allebei een andere oefening krijgt. Dit wisselen we af met gezamenlijke oefeningen met af en toe een spel element. Zo kun jij het maximale uit jouw prestaties halen, zonder dat je het plezier in bewegen verliest. 

 

Wil je eerst meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke beweegcultuur? Kijk dan naar de mogelijkheden met personal training.

Sportschoenen
IMG_0654.heic

JE KUNT ALTIJD BIJ ONS TERECHT

STUDIE

Heb je na de training vragen? Je kunt ons altijd bellen, mailen of whatsappen, zelfs in het weekend of tijdens de vakantie. Zo blijf je nooit met vragen zitten als 'is het wel normaal hoe mijn lijf reageert?' of 'wat kan ik nu het beste doen?'. Wij vinden het belangrijk dat je gezond en gemotiveerd blijft, en dat je kennis over het functioneren van je lijf groter wordt.

 

We kunnen je daarnaast altijd de hulp bieden die je nodig hebt, door onze jarenlange ervaring, kennis van verschillende behandelmethodes en de samenwerking met Therapie Wolf.

AANMELDEN?

Wanneer je het aanmeldformulier invult nemen we binnen een paar dagen telefonisch contact met je op. Aan de hand van een kennismakingsgesprek en een conditie- en krachttest bepalen wij welke trainer en aanpak het beste bij jou past.

IMG_0974.jpeg

TARIEF
1x trainen per week

€121 PM/pp

(incl. BTW)

NEEM CONTACT OP

PERSONAL TRAINING TEXEL

Monnikenweg 4, 1791 NT, Den Burg Texel

info@personaltrainingtexel.nl  Tel: +31 6 538 000 87

Run.png

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page