top of page

OVER ONS

977A1F54-1C51-481A-842A-3D11E2AAB4B4.png

Personal Training Texel is een gerenommeerd personal training centrum in de bossen van Texel. Sinds de oprichting in 2012 hebben we al meer dan 100 mensen met succes mogen trainen. We hebben mensen met zware lichamelijke beperkingen mogelijkheden laten zien om weer te kunnen bewegen en topsporters begeleid naar de top. We zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid en dat doen we graag in samenwerking met andere Texelaars.

ADRIAAN VAN RIJSSELBERGHE

Oprichter, Sportdocent en Trainer/Coach

"Als kind heb ik samen met mijn broertje Dorian gekeken naar hoe we zo hoog mogelijke resultaten konden behalen door plezier te hebben in het trainen. Dit hebben we een aantal jaren met allerlei sporten uitgeprobeerd en met die succesformule ben ik Personal Training Texel begonnen, en heb ik al heel veel mensen geholpen om hun doelstellingen te behalen."

STUDIE

  • Sportinstructeur, CIOS in Heerenveen

  • Docent Lichamelijke opvoeding, ALO in Groningen

AANPAK

Adriaan zoekt de uitdaging vooral in het mentale stukje. Wat heb jij nodig in het begin, wat ervoor zorgt dat je daarna door wilt en plezier houdt in bewegen? Hij durft daarbij de grens met je op te zoeken en daagt je uit om daar net iets overheen te gaan

0FF899E0-64E9-4CA4-8701-C165114BF219_1_2

BAS MULDER

Oefentherapeut en Trainer/Coach

"Ik vind het mooi om betrokken te zijn bij het proces waarin iemand langzaam verandert richting zijn eigen persoonlijke doel. Daarin adviseer ik om niet te streng te zijn voor jezelf, maar om de lol erin te houden en vooral te doen wat voor jou goed voelt."

STUDIE

  • Oefentherapeut Cesar/Mensendieck, Hogeschool Utrecht

AANPAK

Bas kijkt goed naar wat je kunt en hoe jouw lichaam reageert op beweging. Hierbij ligt de focus op coördinatie, conditie en kracht en hoe je vanuit je core beter kunt leren bewegen. Bas heeft een milde benadering tijdens de trainingen en legt de bal wat meer bij jou.

0F46EB5B-19BD-4B62-8C4A-3D21819B0298_1_2

SVERRE ESCHWEILER

Beweeg- en leefstijladviseur

"Door zwemtrainingen op hoog niveau kreeg ik het inzicht dat niks onmogelijk is wanneer je erin gelooft, er plezier in hebt en de juiste begeleiding krijgt. Dat gaf me zoveel kracht dat ik vastbesloten was om daar mijn werk van te maken, zodat ik dit ook aan anderen mee kan geven."

STUDIE

  • Sport, Gezondheid en Management, Hanze Hogeschool in Groningen

AANPAK

Sverre zoekt de uitdaging vooral in het fysieke stukje. Welke obstakels ondervind je lichamelijk, en hoe leer je jezelf beter kennen door middel van bewegen? Hij heeft een rustige en serieuze aanpak zonder oordeel - bij Sverre mag iedereen zijn zoals 'ie is.

WAT WE DOEN 

Door middel van Smart Watches geeft de personal trainer je inzicht in jouw energiebalans en conditie. Dit laat zien wat je lijf per dag verbruikt en wat je lichaam nodig heeft om weer te kunnen herstellen. Vervolgens wordt er per training gekeken naar jouw vermogen en welke oefeningen zowel plezierig als uitdagend zijn. Op die manier boek je op een duurzame manier vooruitgang. Deze manier van trainen maakt het mogelijk om zelfs met fysieke beperkingen te kunnen bewegen. Waar vooruitgang onmogelijk leek, hebben we dat met deze methode toch mogelijk gemaakt. Zo zijn er voorbeelden van mensen die na korte stukken lopen met totale vermoeidheid en pijn kampten, maar door het trainingstraject nu mee kunnen doen aan hardloopwedstrijden. 

 

ONZE MISSIE

Het is onze passie en missie om iedereen met een mentale of fysieke uitdaging te helpen om door plezier in bewegen, hun bewegingen te verbeteren. Daarbij houden we iedere training rekening met het persoonlijke vermogen/energie. Je kunt dit vergelijken met de inhoud van een tank: de motor bepaalt de intensiteit waarmee je kunt trainen, maar de snelheid waarmee de tank leeg is en waarmee deze weer kan worden aangevuld is per persoon verschillend. Hoe je hiermee omgaat is bepalend voor de energiebalans. Met dit inzicht geven we onze cliënten weer grip op hun beweegcultuur, waardoor ze zelfstandig en verantwoord kunnen leven en trainen.

HEB JE VRAGEN? WE HELPEN JE GRAAG VERDER!

SAMENWERKING

Therapie Wolf is een zelfstandig opererende eerstelijns praktijk, welke enerzijds is gevestigd op de afdeling fysiotherapie van Verpleeghuis Hollewal en anderzijds op de locatie Jonkerstraat 6.

Therapie Wolf verleent fysiotherapeutische, oefentherapeutische en ergotherapeutische hulp aan mensen van alle leeftijden met de meest uiteenlopende klachten aan het bewegingsapparaat.

 

De gediplomeerd diëtiste helpt je bewust en gezond te eten en te leven. De visie is dat eten gezond maar vooral ook gezellig en lekker moet blijven. Iedereen is anders en heeft daarom een persoonlijk afgestemd advies nodig. De diëtiste werkt niet met standaard adviezen of strenge diëten, maar met een dieet- of voedingsadvies dat wordt afgestemd op jouw wensen en gewoonten. Je leert zelf inzicht te krijgen in wat je eet en waarop je moet letten. Door middel van persoonlijke begeleiding help de diëtiste je naar een gezonde leefstijl.

wolf.png

NEEM CONTACT OP

PERSONAL TRAINING TEXEL

Monnikenweg 4, 1791 NT, Den Burg Texel

info@personaltrainingtexel.nl  Tel: +31 6 538 000 87

Run.png

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page