top of page

TRAININGEN

977A1F54-1C51-481A-842A-3D11E2AAB4B4.png
Koppel op de vlucht

INDIVIDUEEL

Train één op één met de trainer die het beste bij jou past. Samen gaan jullie met behulp van data uit je Smartwatch jouw beweegcultuur verbeteren.

Lees verder >>

C372AD0F-691C-4A24-97D5-55583BF97ECF.jpe

DUO TRAINING

Vind je het leuker of raak je extra gemotiveerd wanneer je samen met een vriend(in), collega of familielid traint? Kies dan voor een duo training!

Lees verder >>

Vrienden die sporten

GROEPSTRAINING

Ook de groepstrainingen zijn bij ons persoonlijk, uitdagend en leuk! We trainen met kleine groepjes, waarin iedereen zijn eigen niveau aanhoudt. 

Lees verder >>

ONZE TRAINERS STAAN TE SPRINGEN OM JOU TE HELPEN! BEN JIJ KLAAR OM DE EERSTE STAP TE ZETTEN?

Wielersport

Judith's ervaring met ons:

Na een heupoperatie en door een chronische ziekte moest ik anders en opnieuw leren bewegen. Intensieve duursport, zoals ik dat jarenlang gedaan had, was geen optie meer en ik was chronisch moe. Dat was een zoekproces dat weinig voldoening en verbetering opleverde: ik zocht mijn grenzen op zoals ik was gewend, overschreed die, raakte overbelast en kreeg dan van een fysiotherapeut of of sportbegeleider het advies om geen grenzen op te zoeken, op een heel laag intensiteitsniveau te trainen en het sporten bij elke gezondheidstegenslag te staken. Daardoor ervoer ik nauwelijks vooruitgang, werd trainen saai en monotoom en lukte het me niet vat te krijgen op de processen die zich in mijn lijf afspelen.

Door met Personal Training Texel in zee te gaan veranderde dat. Van hen leer ik dat ik wel degelijk grenzen op kan zoeken en intensief kan sporten, maar dat de rek en de vooruitgang in heel andere dingen zit dan eerder: in houding, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Door twee keer per week hard te trainen leer ik het verschil herkennen tussen ontspannen moe zijn van het herstellen van inspanning en van herstellen van ziekte. Ik krijg inzicht in waar mijn grenzen liggen en in hoe ik die op een verantwoorde manier kan oprekken: ik kan die karaktertrek gebruiken in plaats van die steeds te moeten parkeren. Daardoor ervaar ik dat er (heel) veel vooruitgang te boeken is.

 

Personal Training Texel gebruikt voor hun trainingen data van smartwatches die doorlopend gedragen worden, waardoor ik leer aflezen wat er in mijn lijf gebeurt en hoe ik mijn gedrag daarop kan aanpassen. Dat leert me om ook hele kleine nuances te zien en het maakt inzichtelijk waar ik invloed op heb. Daardoor heb ik het gevoel dat ik zelf weer aan het roer zit in plaats van steeds weer mee te moeten bewegen met oncontroleerbare oplevingen en tegenslagen. En dat is precies waar ik naar zocht.

CONTACT

PERSONAL TRAINING TEXEL

Monnikenweg 4, 1791 NT, Den Burg Texel

info@personaltrainingtexel.nl  Tel: +31 6 538 000 87

Run.png
bottom of page